Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nintendo wil twee tot drie games voor mobiele apparaten per jaar lanceren’

Geschreven door
Geplaatst op26 december 2016, 9:31 CategorieGaming

In een interview laat Nintendo-directeur Tatsumi Kimishima weten dat het bedrijf waarschijnlijk twee tot drie games voor mobiele apparaten per wil uitbrengen. Dat zal vanaf 2017 gaan gelden.

Meer games van Nintendo voor mobile

Nintendo wil het aanbod van games voor mobiele apparaten waarschijnlijk gaan uitbreiden, naast het onlangs gelanceerde Super Mario Run. Dat laat Nintendo-directeur Tatsumi Kimishima weten in een interview met Japanse media. Kimishima laat weten dat Nintendo momenteel overweegt twee tot drie spellen voor mobiele apparaten per jaar uit te brengen, vanaf 2017. Het bedrijf is al voornemens volgend jaar mobiele versies van de series Animal Crossing en Fire Emblem uit te brengen, evenals een Android-versie van Super Mario Run.

De game Super Mario Run is de eerste echte game die Nintendo zelf heeft uitgebracht op smartphones en tablets, naast de communicatie-applicatie Miitomo (die nog steeds wordt ondersteund). Op dit moment is Super Mario Run alleen nog maar beschikbaar voor iOS, waar het spel gratis te downloaden en uit te proberen is. Voor de volledige versie van de game dien je eenmalig 9,99 euro te betalen. Nu is dat spel al meer dan veertig miljoen keer gedownload, maar Kimishima gelooft erin dat het aantal de honderd miljoen kan gaan passeren.

  • Super Mario Run
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.