Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nintendo zal geen nieuwe levels toevoegen aan Super Mario Run

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2016, 9:19 CategorieAndroid

Nintendo heeft in een verklaring bekendgemaakt dat het bedrijf geen nieuwe levels zal toevoegen aan de game Super Mario Run. Dat betekent dat spelers het dus zullen moeten blijven doen met de 24 levels en alle geheimen die het aan te bieden heeft.

Geen nieuwe levels voor Super Mario Run

Vorige week lanceerde Nintendo zijn eerste, echte game voor tablets en smartphones, genaamd Super Mario Run. Het spel is nu alleen nog maar beschikbaar voor iOS, maar zal later ook naar Android toe komen. De game is gratis uit te proberen, maar om toegang te krijgen tot de volledige versie, dien je eenmalig 9,99 euro te betalen. Er zijn verder geen advertenties of digitale aankopen aanwezig. En het ziet er ook naar uit dat die digitale aankopen er niet zullen komen, aangezien Nintendo laat weten dat er geen nieuwe levels worden toegevoegd.

Dat meldt een vertegenwoordiger van het bedrijf aan The Wall Street Journal. Nintendo heeft momenteel geen plannen voor gratis levels of levels waar je extra voor moet betalen. Dat betekent natuurlijk niet het einde van Mario op mobiel, aangezien er nog een aantal andere games voor mobiele apparaten zullen verschijnen van de Japanse spellenboer. Heb je de game gedownload en gekocht en wil je alles uit je ervaring halen? Lees dan ons uitgebreide achtergrondartikel er nog eens op na, met tips die je kunnen helpen in Mario’s avonturen.

  • Super Mario Run
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.