Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 2 ontvangt update naar OxygenOS 3.5.5

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2016, 9:41 CategorieAndroid

Hoewel OnePlus inmiddels twee andere toestellen heeft uitgebracht, is de fabrikant de OnePlus 2 nog niet vergeten. En dat is te merken aan een update die vandaag is uitgebracht voor het toestel, die langzaamaan wordt uitgerold naar alle toesteleigenaars.

Download de update voor OnePlus 2

Het moet nog steeds gebeuren, maar de belofte staat nog: de OnePlus 3 en OnePlus 3T zouden voor het einde van het jaar de update naar Android 7.0 Nougat moeten ontvangen. Datzelfde kunnen we helaas niet zeggen over het vlaggenschip van vorig jaar, de OnePlus 2. Wellicht dat het toestel ooit nog naar Nougat zal worden geüpdatet, maar vandaag gebeurt het in elk geval niet. Wel ontvangt de phablet de update naar OxygenOS 3.5.5, dat nog altijd gebaseerd is op Android 6.0 Marshmallow, de vorige grote versie van het Android OS.

De update wordt langzaam uitgerold naar alle gebruikers. Eerst zal die bij een klein groepje gebruikers aankomen, voordat het gros de update mag binnenhalen. Wees dus niet ongerust als je binnen nu en enkele dagen die update nog niet hebt gezien — hij is onderweg. OxygenOS 3.5.5 zorgt er onder meer voor dat het beveiligingsniveau wordt opgehoogd naar december 2016 en dat enkele Google-apps worden vervangen voor OnePlus-applicaties, mocht je die nog nooit hebben geüpdatet. Wel zullen veel instellingen worden gereset na de update.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. Lara
    06 januari, 2017 om 9:30

    Ik vind het een prima updateje, maaar kan iemand me vertellen hoe ik een schermafdruk kan maken met deze update?? Tnx!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.