Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus brengt tweede bèta van Nougat voor OnePlus 3 uit

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2016, 9:10 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft deze week een tweede bèta uitgebracht van Android 7.0 Nougat voor de OnePlus 3 van het bedrijf. Voor het einde van het jaar moet er een stabiele versie uitkomen die ook werkt op de OnePlus 3T.

Tweede bèta van Nougat voor OnePlus 3

Eind deze maand moet er een stabiele versie van Android 7.0 Nougat beschikbaar zijn voor de OnePlus 3 en de onlangs uitgebrachte OnePlus 3T. Daarom test fabrikant OnePlus 3 de software nu met zijn gebruikers. Eerder verscheen er al een bèta van de software en deze week is er daar nog eentje van uitgebracht. Niet voor de 3T overigens, die heeft gisteren nog een andere software-update gekregen. Oxygen OS Beta 9 is nu te downloaden en verhelpt die bugs die aanwezig waren in de eerste bèta. Ook is er geluisterd naar de feedback van de gebruikers.

Dit is er nieuw in de bèta:

  • Design van interface is gebaseerd op het design van Android 7.0 Nougat
  • Screenshotsmogelijkheden zijn uitgebreid
  • Optimalisatie voor dpi
  • Accuprestaties zijn erop vooruitgegaan
  • Algemene prestatieverbeteringen
  • Bugfixes

Mocht je al meedoen met de bèta van OnePlus, dan kun je de nieuwe bètasoftware direct als een over-the-air download verwachten. Mocht dat nog niet het geval zijn, dan dien je het apparaat zelf te flashen en de juiste software te downloaden vanaf de website van de fabrikant. Let op: doe dit alleen als je precvie

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.