Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus slaat de OnePlus 4 over en gaat meteen over op OnePlus 5’

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2016, 12:16 CategorieAndroid

Naar verluidt zal OnePlus de OnePlus 4 overslaan en meteen overgaan op de OnePlus 5. Dat heeft met bijgeloof te maken in China. Het cijfer vier wordt namelijk gezien als een ongeluksgetal, zoals wij de cijfers dertien en zeventien als ongeluksgetallen beschouwen.

Geen OnePlus 4, maar wel een OnePlus 5 – gerucht

De OnePlus 3T is nog maar net verkrijgbaar, dus is het tijd om vooruit te kijken naar wat de volgende OnePlus ons brengen gaat. In 2017 zou namelijk diens opvolger moeten verschijnen. Dit wordt naar verluidt de OnePlus 5. Dit houdt niet in dat we binnen nu en de release van de 5 ook nog een OnePlus 4 gaan zien. Het cijfer vier wordt in China namelijk gezien als een ongeluksgetal, omdat het woord voor vier hetzelfde klinkt als het woord voor ‘dood’ (Shi). Een aangezien OnePlus een Chinees bedrijf is, lijkt de OnePlus 4 dus te worden overgeslagen.

Over de OnePlus 5 wordt gezegd dat het wordt voorzien van een keramisch omhulsel. Dat omhulsel wordt waarschijnlijk gemaakt door hetzelfde bedrijf dat al eerder de buitenkant van de Xiaomi Mi Mix produceerde. Verder zou het apparaat een scherm van 5,5-inch gaan krijgen en zal er onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 835 plaatsnemen, evenals 6GB aan werkgeheugen. De verwachting is dat de nieuwe OnePlus in het tweede kwartaal van 2017 zal worden aangekondigd. Over een prijs of releasedatum is nog niets bekendgemaakt.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.