Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook dit jaar brengt Google een update voor de Santa Tracker

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2016, 10:32 CategorieAndroid

Google brengt ieder jaar een update uit voor de Santa Tracker. Ook dit jaar is dat niet anders en komen we een paar nieuwe dingen tegen. Zo is het mogelijk onder meer een nieuwe augmented reality-game te spelen op smartphones en tablets.

De Google Santa Tracker

Vlak voordat de feestdagen van start gaan wereldwijd, brengt Google een update uit voor de Google Santa Tracker, die gratis te downloaden is uit Google Play. Ook dit jaar is dat niet anders. De Tracker is niet alleen voorzien van een nieuw en verbeterd design voor de Santa Village, ook is er een nieuwe game toegevoegd: Present Quest. Deze game maakt, net zoals het populaire Pokémon GO, gebruik van augmented reality en probeert mensen de straat op te krijgen tijdens de koude dagen. Op straat vinden zij namelijk de verstopte cadeautjes.

Wanneer je zo’n cadeautje gevonden hebt, dan dien je hem af te leveren bij Santa’s Workshop en ook daar dien je even naartoe te lopen. Als Pokémon GO mensen veel meer laat lopen, dan is het zoeken naar cadeautjes misschien wel net zo motiverend, moet Google gedacht hebben. Vanaf 24 december kun je de app ook gebruiken waarvoor die eigenlijk bedoeld is en kun je met je kinderen kijken waar de Kerstman zich op dat moment bevindt. Je kunt hem als het ware over de wereld tracken via je smartphone, tablet, smartwatch, Android TV of Chromecast.

  • Google Santa Tracker
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.