Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Opera Max biedt VIP-modus aan in ruil voor advertenties

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2016, 9:23 CategorieAndroid

Opera Max is een gratis vpn-dienst voor Android, die gebruikers onderweg data kan laten besparen tijdens het surfen op het internet. Maar daarvoor dien je wel elke twaalf uur de knop in de app in te drukken, waardoor je constant een advertentie ziet. Dat kan nu ook anders.

Opera Max biedt gebruikers VIP-modus aan

Opera Max is een gratis vpn-dienst waarmee Android-gebruikers data kunnen besparen wanneer ze onderweg of via de mobiele dataverbinding het internet op gaan. Omdat de app volledig gratis te gebruiken is, moet de appmaker ergens zijn geld vandaan halen en dat gebeurt middels advertenties. Gebruikers dienen ongeveer elke twaalf uur de app te openen om de vpn-verbinding actief te houden, waarna er direct een advertentie in beeld verschijnt. Maar dat kun nu ook anders, aangezien Opera een zogenoemde VIP-modus introduceert.

Met de VIP-modus hoeven gebruikers niet meer elke twaalf uur de vpn-verbinding te activeren. Maar dat betekent ook dat er minder advertenties worden bekeken. Daarom is er een trade-off: nee, je hoeft niet meer elke twaalf uur de knop in te drukken, maar ziet nu wel advertenties op het vergrendelde scherm van je Android staan wanneer je dat apparaat oplaadt. Deze VIP-modus tref je in het menu aan, die je kunt oproepen door vanaf links naar rechts te vegen over het scherm. Opera claimt vijftig miljoen gebruikers te hebben voor vpn-dienst.

  • Opera Max

 

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.