Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OxygenOS 3.5.4 nu te downloaden voor OnePlus 3T

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2016, 9:24 CategorieAndroid

OnePlus heeft woensdagavond een update vrijgegeven voor het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf, namelijk OxygenOS 3.5.4. Deze update brengt een aantal optimalisaties met zich mee, maar geen nieuwe mogelijkheden.

OxygenOS 3.5.4 beschikbaar voor OnePlus 3T

OnePlus heeft een update uitgebracht voor de OnePlus 3T, het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf. Helaas brengt deze update niets van Android 7.0 Nougat met zich mee. Wel krijgen eigenaars van het populaire toestel toegang tot een aantal optimalisaties, waardoor het apparaat uiteindelijk veel soepeler zou moeten draaien. De uitrol van de update is al begonnen, maar het kan nog een paar dagen duren voordat die bij iedereen is aangekomen. Houd daarom de komende dagen je OnePlus 3T goed in de gaten.

Dit neemt de update met zich mee:

  • Optimalisatie voor vertraging wanneer de accu vijf procent over heeft
  • Optimalisatie voor de bluetooth-connectie met auto’s van Mazda
  • Optimalisatie voor de accubesparingsmodus
  • De flitser doet het weer wanneer je de camera vanuit WhatsApp opstart
  • Algemene verbetering voor de stabiliteit van het systeem
  • Verschillende bugfixes

De OnePlus 3, die voor de 3T werd uitgebracht, heeft al wel een bèta-update naar Android 7.0 Nougat ontvangen. Beide toestellen moeten nog voor het einde van het jaar geüpgraded worden naar Nougat, liet het bedrijf eerder weten.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.