Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon GO krijgt meer Pokémon die buiten drukke gebieden wonen

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2016, 9:12 CategorieAndroid

Ontwikkelaar Niantic heeft via Twitter laten weten dat er meer Pokémon in minder drukke gebieden zullen verschijnen in de game Pokémon GO. Voorheen was het zo dat mensen op een platteland gewoonweg minder beesten tegenkwamen.

Meer Pokémon in minder drukke gebieden in Pokémon GO

Mocht je nog steeds Pokémon GO spelen of deze zomer gespeeld hebben, dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat er meer Pokémon zullen verschijnen in drukke gebieden, zoals grote en hoofdsteden, dan op het platteland of kleinere dorpen. Ook is het aantal PokéStops en Gyms veel minder in kleinere en minder drukke gebieden. Nu heeft ontwikkelaar Niantic via Twitter laten weten dat er meer Pokémon zullen verschijnen in die kleinere en minder drukke gebieden, want anders ben je als trainer natuurlijk wel heel erg snel uitgespeeld.

En dat is niet de bedoeling, ook niet maanden nadat het spel al gelanceerd is en een groot deel van de Pokémon Trainers eigenlijk al gestopt is met ballen gooien. Dit lost echter nog niet het probleem op met het gebrek aan PokéStops, waardoor gratis Pokéballs in ontvangst nemen ook een ware kunst wordt zonder naar ‘de grote stad’ te gaan. Pokémon GO spelen in kleine gebieden moet nu in elk geval minder saai zijn dan voorheen en dat is goed om te weten. Vooral omdat er ook meer Pokémon aan het spel zijn toegevoegd en er meer onderweg zijn…

  • Pokémon Go
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.