Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go plant samenwerking met Starbucks en nieuwe Pokémon

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2016, 13:37 CategorieGaming

Volgens een gelekte memo start Pokémon Go binnenkort met een samenwerking met populaire koffieketen Starbucks. Ook staan er verschillende nieuwe Pokémon gepland.

Starbucks promoot met Pokémon Go

Uit enkele gelekte documenten blijkt dat Starbucks een samenwerkingsverband met Pokémon Go plant. Deze samenwerking is nog niet officieel aangekondigd dus nog niet alle details zijn er van gekend. Concreet zouden alle Starbucks winkels een PokéStop of Gym worden. Ook zou de koffieketen met een nieuwe Pokémon-gerelateerde ijskoffie komen.

In de documenten wordt ook gesproken over enkele nieuwe Pokémon op de planning, het is echter nog gissen welke dat juist zijn. Op internetfora wordt er gespeculeerd dat er eventueel een nieuwe Pokémon komt die enkel in vestigingen van Starbucks zal verschijnen.

Niantic wil Pokémon Go winstgevend maken

De nota heeft het ook over een verwachte stijging aan bezoekers voor filiaalhouders van Starbucks. Niantic zet duidelijk meer en meer in op sponsoring om het succes van Pokémon Go winstgevend te maken. Eerder deden er ook al geruchten de ronde over een samenwerking met McDonald’s.

Het is niet duidelijk wanneer deze nieuwigheden in het spel verschijnen, de aankondiging zou donderdag plaatsvinden. Of de Starbucks-vestigingen in Nederland en België hier ook aan meewerken is voorlopig nog onduidelijk.

Volgens eerdere geruchten staan er heel wat nieuwe Pokémon op de planning bij ontwikkelaar Niantic. Onlangs werd ook een nieuwe tracker voor het vinden van Pokémon gelanceerd.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.