Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon GO voorzien van speciale pakketten voor de feestdagen

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2016, 9:09 CategorieGaming

Ontwikkelaar Niantic heeft speciale pakketten aan het spel Pokémon GO toegevoegd, speciaal voor de feestdagen. Tot en met 30 december kun je één van die drie pakketten aanschaffen. Daarna zullen er nieuwe pakketten verschijnen voor in de game.

Speciale pakketten in Pokémon GO

Niantic is deze maand druk geweest. Nadat de studio eerder al nieuwe Pokémon introduceerde voor de populaire augmentedreality-game, zien we nu dat er speciale pakketten zijn toegevoegd. Deze pakketten zijn voor een beperkte tijd beschikbaar, vanaf 25 december tot en met de dertigste van de maand. De dozen heten Special, Great en Ultra en bevatten verschillende items voor de trainers. De dozen kosten allemaal muntjes, die je kunt verdienen als gymleader, maar ook kunt aanschaffen middels de digitale aankopen.

De Special-doos is de goedkoopste variant, terwijl de Ultra de duurste is. In de verschillende pakketten vind je items als Icubators, Incense, Great Balls en Ultra Balls. Na 30 december zal Niantic andere dozen gaan introduceren: Bronze, Silver en Gold. Deze pakketten zijn tot en met 3 januari 2017 beschikbaar en zullen ook geld kosten. In die pakketten tref je items als Incense, Lure Modules, Lucky Eggs, Poke Balls, en Great Balls aan. Daarnaast is het zo dat je tijdens deze feestdagen meer kans maakt om nieuwe baby-Pokémon tegen te komen.

  • Pokémon Go
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.