Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Verbeterde tracker ingevoerd in Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2016, 19:54 CategorieGaming

Spelers van Pokémon Go kunnen vanaf nu gebruik maken van de vernieuwde tracker die laat zien welke Pokémons in de buurt zijn.

Pokémon Go in Nederland en België krijgt tracker

Pokémon Go is inmiddels een van de meest populaire spelletjes voor smartphones toen het deze zomer ongelofelijk snel razend populair werd. Er was echter ook heel wat kritiek op het spel van spelers, vooral problemen met de tracker werden vaak aangekaart. Dat is de soort “radar” waar je op kan zien welke Pokémon juist in de buurt zijn en hoe je er naartoe kunt lopen.

Het was al langer bekend dat er een verbeterde tracker aan zat te komen en deze werd  onlangs gelanceerd in San Francisco. Heel wat spelers in Nederland en België geven nu aan dat de nieuwe tracker ook voor hun beschikbaar is. Er zou geen update van de app nodig zijn om de vernieuwde versie te zien maar de aanpassing zou vanzelf moeten gebeuren in de app.

Begin november werd bekend dat er meer dan 100 nieuwe Pokémons gepland stonden bij ontwikkelaar Niantic. Ook het nieuws dat het bedrijf aan een nieuwe tracker werkte was al langer bekend. Sinds kort is Pokémon Ditto ook te vangen in het spel.

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.