Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Prisma laat op basis van locatie voortaan ook andermans foto’s zien

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2016, 9:23 CategorieAndroid

De fotofilterapplicatie Prisma heeft een update gekregen en laat voortaan ook andermans foto’s zien op basis van de locatie van degene die de foto plaatst. Daarnaast krijgen iOS-bezitters toegang tot een feature die nog niet op Android beschikbaar is.

Foto’s van andere mensen bekijken in Prisma

De fotofilterapplicatie Prisma heeft een update ontvangen op zowel Android als iOS. iOS-gebruikers krijgen toegang tot twee features, terwijl Android-gebruikers het moeten doen met één toevoeging. De update brengt voor beide versies locatiegebonden foto’s met zich mee. De app zal voortaan op basis van de locatie van de fotomaker, andere foto’s toevoegen in een stream. Zodoende zul je snel meer foto’s tegenkomen die eveneens zijn voorzien van de filters van deze populaire foto-applicatie. Hoe meer likes een foto heeft, hoe eerder die te zien is.

Ook zal er een interactieve kaart zijn. Op die kaart kun je heel gemakkelijk een locatie naar keuze uitkiezen, zoals de Big Ben of de Eiffeltoren, en de foto’s bekijken die op die locatie zijn gemaakt. iOS-bezitters beschikken tevens over de feature waarmee foto’s ook in een hogere resolutie opgeslagen en gepost kunnen worden. Voorheen was het zo dat die foto’s in een maximale resolutie van 1080 bij 1080 pixels geplaatst konden worden, maar dat aantal is nu verdubbeld. Dat moet ervoor zorgen dat de foto’s een hogere kwaliteit meekrijgen.

  • Prima
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.