Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Qualcomm maakt meer bekend over Snapdragon 835 tijdens CES 2017

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2016, 9:12 CategorieHardware

Chipmaker Qualcomm heeft laten weten dat er meer bekendgemaakt wordt over de Snapdragon 835 tijdens de CES-beurs in januari. De 835 wordt de nieuwe chip voor high-end smartphones en wordt gebaseerd op het 10 nm-productieproces.

Meer over Snapdragon 835 tijdens CES 2017

Qualcomm heeft middels een tweet laten weten dat we meer over de Qualcomm Snapdragon 835 gaan horen tijdens de CES-beurs in Las Vegas, die begin januari zal plaatsvinden. De chip is al in november onthuld, maar sindsdien is er maar weinig informatie beschikbaar over de soc die we waarschijnlijk in enkele highend-toestellen gaan tegenkomen volgend jaar. De chip wordt gemaakt volgens het 10 nm-productieproces en zal niet alleen heel krachtig, maar ook heel energiezuinig zijn. Een ultieme combinatie voor mobiele apparaten.

Wat Qualcomm volgend jaar precies gaat aankondigen, is helaas niet bekend. Het kan zijn dat we meer te weten komen over de graphics processing unit, bijvoorbeeld. Maar het kan ook zijn dat de fabrikant een lijst met smartphones en tablets bekendmaakt die gebruik zullen maken van deze chip. De CES-beurs in Las Vegas vindt plaats van 5 tot en met 8 januari. Inmiddels zijn er al wat dingen aangekondigd, onder andere door LG. Ook hebben we onze verwachten voor de beurs opgeschreven. Lees hier wat onze verwachtingen voor CES zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.