Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Renders en video Samsung Galaxy J7 (2017) gelekt

Geschreven door
Geplaatst op26 december 2016, 12:44 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy J7 is dankzij een premium metalen behuizing, middenklasse specs en een betaalbare prijs voor velen een interessante optie. Samsung lijkt dan ook aan een opvolger te werken voor het 2016-model. Vandaag zijn er renders en een video van de Samsung Galaxy J7 (2017) opgedoken.

Het Twitteraccount @OnLeaks heeft een aantal visuals van de nog onaangekondigde Galaxy J7 (2017) verspreid. Het apparaat dat we in de video en renders zien zou beschikken over een 5.5-inch amoled-display met full hd-resolutie. Onder de motorkap zouden we een Exynos octacore-processor terugzien, vergezeld door 3GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen.

Verder wordt het toestel waarschijnlijk uitgerust met een 12 megapixel camera aan de achterzijde, een 5 megapixel camera aan de voorzijde, een microusb-poort, een koptelefoonuitgang, een microSD-kaartlezer om het internet geheugen uit te breiden, een 3.000mAh accu en Android 7.0 Nougat als besturingssysteem. Het toestel zou een afmeting van 151,34 x 76,20 x 8  millimeter hebben.

De verwachting is dat Samsung de nieuwe Galaxy J7 tijdens MWC 2017 presenteert. Deze beurs vindt komende februari plaats in Barcelona.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.