Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Rockstar brengt PS2-klassieker Bully uit op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2016, 9:09 CategorieAndroid

Speluitgever Rockstar heeft de game Bully, oorspronkelijk uitgebracht op de PlayStation 2, uitgebracht op Android en iOS. In deze game speel je met de scholier Jimmy, die te maken krijgt met vervelende pestkoppen en nare leraren.

Download Bully op Android en iOS

Rockstar, een grote en bekende speluitgever, heeft een oude game opnieuw uitgebracht voor Android en iOS. Dit deed de uitgever in het verleden wel vaker, met games uit de Grand Theft Auto-serie bijvoorbeeld. Maar in dit geval gaat het om de PlayStation 2-klassieker Bully. De game bevat alle content uit dat PS2-spel, evenals de content die later is toegevoegd aan de versie die uitkwam op de nieuwe generatie spelcomputers, zoals de Xbox 360. Het is inmiddels tien jaar geleden dat dit spel uitgebracht werd; dit is dan ook de Anniversary Edition.

Bully is te vergelijken met Grand Theft Auto. Maar nu speel je niet met een volwassen man die problemen heeft, maar met een scholier genaamd Jimmy. Jimmy heeft last van alle dingen waar Amerikaanse scholieren last van hebben: betweterige en oudere scholieren, nare leraren, schoolopdrachten en de vele uren waarin hij moet nakomen. Mocht je liever met een controller spelen dan gebruikmaken van de geoptimaliseerde touchscreenbesturing, dan is dat ook mogelijk. De game ondersteunt namelijk verschillende bluetooth-controllers.

  • Bully: Anniversary Edition
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.