Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

RollerCoaster Tycoon Classic verkrijgbaar voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2016, 9:20 CategorieAndroid

Fans van de inmiddels klassieke spellen RollerCoaster Tycoon kunnen deel één en twee van die serie nu spelen op zowel Android als iOS. Het populaire spel kost op iOS 5,99 euro, terwijl Android-gebruikers er 6,99 euro voor moeten betalen.

Download RollerCoaster Tycoon Classic

Ongeveer een jaar geleden werd RollerCoaster Tycoon 3 uitgebracht en nu zien we dat speluitgever Atari Classic binnen dezelfde serie, waarin het bouwen en onderhouden van pretparken centraal staat, heeft uitgebracht voor zowel Android als iOS. Het spel lijkt de beste elementen van deel één en deel, die al jaren geleden uitkwamen voor de pc, te combineren tot één tof pakket. Spelers kunnen onder meer zelf de achtbanen in het spel bouwen en gebruikmaken van één van de modellen die al beschikbaar zijn en zijn gebaseerd op echte banen.

Daarnaast kun je in RollerCoaster Tycoon Classic natuurlijk ook de rest van het park invullen en aanpakken zoals je dat wil, net zoals dat in alle andere delen van de serie kan. Naast achtbanen bouw je ook andere attracties, evenals voedsel- en informatievoorzieningen. Je legt de paden aan, zorgt voor wat mooie bomen en kunstvoorwerpen en kan ondertussen lekker de prijs ophogen wanneer blijkt dat het park populair is. Want daar krijg je ook mee te maken: de administratieve rompslomp die bij het bouwen van een pretpark komt kijken.

  • RollerCoaster Tycoon Classic
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.