Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘De S Pen wordt een externe accessoire voor de Galaxy S8’

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2016, 10:10 CategorieAndroid

Naar verluidt zal de Samsung Galaxy S8 ondersteuning gaan aanbieden voor de S Pen die Samsung levert bij de Galaxy Note-lijn. Het wordt een externe accessoire; maar er zou ook een prototype zijn geweest die de Pen geïntegreerd had.

S Pen voor Galaxy S8 – gerucht

De S Pen is een stylus die Samsung meegeeft aan de modellen binnen de Galaxy Note-lijn. Nu komen er echter geruchten naar buiten dat die accessoire straks ook in combinatie met de Samsung Galaxy S8 kunnen worden gebruikt. Het zou dan wel gaan om een externe accessoire, niet eentje die standaard geïntegreerd zit of wordt meegeleverd met het toestel. Ook zou er een prototype van de S8 bestaan die de Pen wel geïntegreerd had, maar de fabrikant zou hebben besloten dat dit niet de weg was voor de Galaxy-lijn. Er zijn daar geen concepten van.

Dat de Galaxy S8 mogelijk ondersteuning krijgt voor die S Pen, betekent waarschijnlijk dat het bedrijf voornemens is met tenminste één grote variant van het toestel te komen. Onlangs verscheen nog in het nieuws dat er zelfs een 6″-versie van de smartphone zou verschijnen, vlak nadat het gerucht naar buiten kwam dat er alleen maar phablets zouden worden gepresenteerd. Dat zou betekenen dat er geen S8-modellen met een scherm kleiner dan 5,5-inch gaan verschijnen. Wat er allemaal klopt van deze geruchten, is momenteel moeilijk te zeggen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.