Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung bevestigt: Nougat komt in januari naar Galaxy S7 Edge

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2016, 11:21 CategorieAndroid

Samsung heeft bevestigd dat de uitrol van Android 7.0 Nougat in januari zal beginnen en dat de bètaperiode vanaf vandaag is beëindigd. Een precieze datum is echter nog niet vrijgegeven, maar de fabrikant geeft aan dat het zo snel als mogelijk gebeurt.

Android 7.0 Nougat voor de Galaxy S7 Edge

Samsung heeft vandaag bevestigd dat de update naar Android 7.0 Nougat in januari wordt uitgerold naar eigenaars van een Samsung Galaxy S7 Edge (en het kleinere model). De software is een aantal weken getest in een uitgebreide bètaperiode en nu dus klaar voor distributie. Wanneer de software-update voor iedereen zal verschijnen, is op moment van schrijven helaas onduidelijk. Wel weten we dat de fabrikant er alles aan doet om de software zo snel mogelijk vrij te geven, maar een precieze datum laat dus nog op zich wachten.

Ook maakt Samsung meteen bekend dat het bètaprogramma voor de update is beëindigd en dat mensen geen feedback meer kunnen opsturen. Daarnaast zullen er dus ook geen bètaversies van Nougat meer voor de toestellen verschijnen die waren aangemeld voor dat programma. Ondertussen heeft Google Android 7.1.1 Nougat al vrijgegeven en de verwachting is wel dat Samsung deze software nog naar de S7 Edge zal brengen, maar onduidelijk is nog wanneer dat gebeurt. De fabrikant heeft hier nog niets over laten weten, helaas.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.