Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung bezig met 6-inch versie van Galaxy S8’

Geschreven door
Geplaatst op24 december 2016, 11:38 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy S8, het volgende vlaggenschip van de Koreaanse producent, zou weer in twee formaten worden gemaakt. Waaronder een 6-inch versie. Dat formaat is groter dan de laatste Galaxy Note-modellen, die tot nu toe golden als de grootste vlaggenschepen van Samsung.

Topserie

Net als afgelopen voorjaar, zou Samsung weer verschillende modellen van de nieuwe topserie uitbrengen. Een 5-inch model, en een 6-inch model zijn al min of meer bevestigd via diverse lekken en geruchten. De Galaxy S7 heeft een 5.1-inch scherm, de Galaxy S7 Edge komt tot 5.5-inch en de laatste Galaxy Note (de 7) heeft een 5.7-inch scherm. De grootste Galaxy S8 wordt dus een stuk groter, maar krijgt geen S-Pen mee. Dat wekt vermoedens dat Samsung volgend najaar toch weer de Galaxy Note-serie opnieuw leven wil inblazen.

Geen S-Pen bij Galaxy S8

Er zou bij Samsung achter de schermen wel zijn nagedacht over de levering van de S-Pen bij de Galaxy S8 Plus, als  die zo gaat heten. Maar die pen hebben ze blijkbaar weer laten vallen. Dat gegeven zet media in Korea aan het denken: zou de Galaxy Note-serie toch nog terugkomen, na het grandioze fiasco met de ontploffende Galaxy Note 7? Dat ligt nog vrij ver in de toekomst verscholen, het eerste vlaggenschip dat Samsung nu gaat presenteren is de S8.

Wanneer komt ‘ie?

Wanneer de Galaxy S8 precies het licht ziet, is nog niet bekend. Geruchten variëren van februari tot april.

Over de vorm en hardware van de Galaxy S8 is al het nodige geschreven en gezegd. Kijk hier, hier en hier voor de laatste geruchten over de nieuwe superphone(s) van Samsung.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.