Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung wil logo van Samsung Experience vastleggen

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2016, 9:32 CategorieAndroid

Samsung heeft het logo van Samsung Experience aangevraagd. Waarschijnlijk is dit de nieuwe benaming van de Android-software van het bedrijf. Voorheen ging die software door het leven als TouchWiz (of Nature UX), maar daar komt wellicht binnenkort verandering in.

Logo Samsung Experience aangevraagd

De user interface van Samsung-toestellen met Android noemt het bedrijf TouchWiz (of Nature UX). Maar met de komst van Android 7.0 Nougat komt daar wellicht verandering in. Eerder bleek al uit de bètasoftware van het besturingssysteem dat de naam mogelijk wordt aangepast naar Samsung Experience en nu komt in het nieuws dat het bedrijf ook nog een logo heeft laten vastleggen die dat idee verstevigd. Het gaat namelijk om een logo van Experience, waardoor het er dus echt op lijkt dat de naam van de interface zal gaan veranderen.

Het logo en de merknaam zijn aangevraagd bij het Europese bureau voor intellectuele eigendommen. In die aanvraag is te lezen dat deze naam gebruikt zal worden in combinatie met smartphones (en waarschijnlijk ook met tablets). Het bedrijf heeft zelf nog niets naar buiten gebracht over de mogelijke verandering, maar het ziet er toch echt naar uit dat de naam van de interface zal veranderen wanneer Android 7.0 Nougat wordt uitgebracht voor de toptoestellen van de fabrikant. Wanneer dat gebeurt, is momenteel nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.