Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S7 Edge zal meteen Android 7.1.1 ontvangen

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2016, 7:55 CategorieAndroid

Samsung heeft bekendgemaakt dat de Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge meteen de update naar Android 7.1.1 zullen krijgen. Momenteel test de elektronicagigant Nougat voor zijn smartphones, maar zal later dus meteen de meest recente versie uitbrengen.

Android 7.1.1 voor de Galaxy S7 Edge

Op dit moment is er een bètaprogramma in onder meer Zuid-Korea, waar mensen aan mee kunnen doen die beschikken over de Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge. Ze kunnen daardoor Android-versie 7.0 Nougat testen, voordat die wordt uitgebracht voor de toestellen. Maar wanneer Samsung de software vrijgeeft, dan zal dat direct Android 7.1.1 zijn en dus niet 7.0, maakt het bedrijf vandaag bekend. 7.1.1 is de meest recente versie van het besturingssysteem, dat Google eerder deze maand beschikbaar maakte voor Nexus- en Pixel-apparaten.

Echter, het lijkt er niet op dat de update voor het einde van dit jaar zal worden gelanceerd. Samsung heeft ook nog niet bekendgemaakt wanneer iedereen de update naar Android 7.1.1 Nougat mag verwachten, dus op die datum moeten we nog even wachten. Sony heeft vrijdag bekendgemaakt dat het bedrijf de eerste wil zijn (Google niet meegeteld) die de nieuwe versie van Nougat uitbrengt voor zijn toestellen, maar ook die fabrikant heeft niet laten weten wanneer we de update mogen ontvangen. Het is dus nog spannend voor Galaxy- en Xperia-eigenaars.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.