Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S8 wordt voorzien van een Beast mode’

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2016, 10:31 CategorieAndroid

Samsung heeft een merknaam laten vastleggen die mogelijk iets vertelt over de mogelijkheden van de Samsung Galaxy S8. In het patent wordt de Beast mode beschreven, een modus die mogelijk wordt toegevoegd aan het arsenaal van de Galaxy S8.

Beast mode voor de Samsung Galaxy S8 – gerucht

Krachtige smartphones worden nog wel eens ‘beesten’ genoemd. Maar dit is de eerste keer dat een (grote) fabrikant iets doet met de term, aangezien Samsung een merknaam heeft laten vastleggen genaamd Beast mode. Dit kan mogelijk een nieuwe modus zijn voor de onaangekondigde Samsung Galaxy S8, die mogelijk wordt aangekondigd tijdens een evenement dat in april plaatsvindt. De Beast mode heeft in elk geval iets te maken met een smartphone en een besturingssysteem van een smartphones, staat er te lezen.

In sommige regio’s zal de Samsung Galaxy S8 worden uitgebracht met de nieuwe Qualcomm Snapdragen 835, terwijl andere markten worden voorzien van de Exynos-chipset die Samsung zelf ontwikkeld heeft. Beide chips zullen in elk geval heel krachtig en energiezuinig zijn. Daarnaast leeft de gedachte dat de S8 wordt voorzien van 6GB aan werkgeheugen (of zelfs meer), waardoor een Beast mode, waar alles uit de hardware wordt gehaald voor de beste prestaties, nog helemaal geen gek idee is. Samsung heeft niet gereageerd op de merknaam.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.