Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung lanceert draadloze oordoppen voor Galaxy S8’

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2016, 9:17 CategorieAndroid

Samsung zal naar verluidt draadloze oordoppen voor de Galaxy S8 gaan uitbrengen, mogelijk omdat de koptelefoonaansluiting zal verdwijnen. Dat zijn althans de nieuwste geruchten; Samsung heeft al draadloze oordoppen in de vorm van de IconX.

Draadloze oordoppen voor de Galaxy S8 – gerucht

Er bestaan nu verschillende geruchten over de Samsung Galaxy S8. Eén van die geruchten is dat Samsung voornemens is de Galaxy S8 geen koptelefoonaansluiting zou krijgen, net zoals de nieuwe smartphones en phablets van onder meer Motorola en Apple. Nu komt in het nieuws dat Samsung draadloze oordoppen wil lanceren die zijn bedoeld voor die S8. En dat terwijl het bedrijf al een set draadloze oordoppen heeft, in de vorm van de Samsung Gear IconX. Het kan natuurlijk zijn dat het bedrijf een tweede set draadloze oordoppen wil presenteren.

Op moment van schrijven is er nog een hoop onbekend over de accessoire. Zo is nog niet bekend hoe dit product zal heten en hoe die eruit zouden komen te zien (mocht het gerucht kloppen). Ook weten we nog niet of de oordoppen samen met de Galaxy S8 zullen worden gepresenteerd of geleverd. Wellicht is het zo dat Samsung een nieuw product tegenover de AirPods van Samsung wil zetten. Ook is het nog maar de vraag of Harman aan deze oordoppen gaan werken of niet. Samsung heeft nog niet gereageerd op de nieuwe geruchten.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.