Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Slack rolt videobellen uit voor chatapplicatie op Windows

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2016, 9:35 CategorieApplicaties

Populaire chatapplicatie voor op het werk Slack heeft laten weten dat gebruikers voortaan kunnen videobellen met de Windows-versie. Deze optie is al een tijd geleden aangekondigd door het bedrijf. Videobellen is nog niet mogelijk op Android en iOS.

Videobellen met Slack nu mogelijk

Slack introduceerde de mogelijkheid met elkaar te bellen via de chatapplicatie in maart en presenteert vandaag ook de mogelijkheid te videobellen met de Windows-applicatie. Mocht je gebruikmaken van de gratis variant van de app, dan kun je vanaf nu één op één bellen. Betaal voor de dienst, dan kun je een videogesprek aangaan met in totaal vijftien mensen tegelijkertijd. Het initiëren van zo’n videogesprek gaat heel gemakkelijk: gebruikers hoeven alleen op het belicoontje te klikken en daarna aangeven dat ze willen bellen middels video.

Tijdens dat videobellen kunnen mensen reageren met emoji, die dan vervolgens in beeld zullen zweven (vergelijkbaar met hoe Facebook dat ook doet voor live video’s op het netwerk). Ook zal er een geluidje worden afgespeeld. Mocht je Slack op mobiele apparaten gebruiken, met Android of iOS, dan kun je helaas nog niet videobellen. Je kunt echter wel meedoen aan een gesprek, maar zult dan alleen de audio voorgeschoteld krijgen. Wanneer de opties voor smartphones en tablets (zonder Windows) wordt uitgerold, is helaas niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.