Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Snapseed wil foto’s bewerken versimpelen op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2016, 9:04 CategorieAndroid

Er is nu een nieuwe versie van de fotobewerkingsapplicatie Snapseed beschikbaar, die het bewerken van foto’s wil versimpelen. De nieuwe versie van de applicatie is beschikbaar op Android en iOS en gratis te downloaden.

Download de nieuwe versie van Snapseed

Google heeft op donderdag een nieuwe versie uitgebracht van de fotobewerkingsapplicatie Snapseed. De update moet ervoor zorgen dat de app voortaan toegankelijker is voor iedereen. De app wordt nog altijd gezien als een ontzettende uitgebreide applicatie op het gebied van fotobewerking. Geen nood, de features zullen niet zomaar verdwijnen. Je kunt nu verschillende aspecten van de foto instellen door omhoog en omlaag de vegen op het scherm. Ook is er een bewerkknop onderaan het scherm, die de functies voortaan beter presenteert.

Ook kun je nog steeds naar links en naar rechts vegen op het scherm. Nu verschijnt er echter ook een meter in beeld die laat zien in hoeverre iets veranderd is. De app is nu ook in staat de standaard raw-kleuren te laten zien in beeld. De iOS-versie van de app krijgt dezelfde behandeling als de applicatie die beschikbaar is op Android en krijgt ook toegang tot de tool voor witbalans, die eerder al was toegevoegd aan de Android-app. De nieuwste versie van deze populaire fotobewerkingsapplicatie wordt nu uitgerold naar iedereen met de app.

  • Snapseed
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.