Sony wil Android 7.1.1 snel uitbrengen voor zijn apparaten

09 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
sony-xperia-z5-premium-1

Sony heeft aangegeven snel de update naar Android 7.1.1 uit te willen brengen voor zijn Android-apparaten. Een releasedatum is echter nog niet gegeven, maar het bedrijf wil wel als eerste Android-fabrikant de update naar buiten brengen (Google niet meegerekend).

Sony belooft snelle update naar Android 7.1.1

Sony Mobiles Concept-team heeft van zich laten horen. Het team zegt tegenover XperiaBlog dat het de eerste wil zijn die Android 7.1.1 vrijgeeft voor de Android-apparaten van de fabrikant (Google niet meegerekend). Deze nieuwe versie van Android (waar je hier alles over kunt lezen), zal een groot aantal nieuwe functies toevoegen. Eén van die features is de toevoeging van een knop waarmee je de smartphone of tablet direct opnieuw kunt opstarten. Dit is wat het ontwikkelingsteam van de fabrikant te zeggen heeft.

This is our (the Concept teams) number 1 priority. If you spot any other vendor (excluding Google) releasing this faster than us, prepare your rotten tomatoes!

De Xperia Concept-ontwikkelaar beschikt al over benodigde broncode en wacht nu nog op de laatste onderdelen, voordat ze aan de slag kunnen. Helaas is er geen releasedatum vrijgegeven en weten we dus ook nog niet wanneer we Android 7.1.1 voor onze Sony-toestellen kunnen downloaden. Laten we hopen dat deze ambitie goed uitpakt voor iedereen met zo’n toestel — en met toestellen van andere Android-fabrikanten. Wellicht ondernemen zij ook sneller actie, wanneer ze doorhebben dat de concurrentie daar zieltjes mee wint.

Reacties (0)