Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Speluitgever Capcom brengt eerste beelden uit van MegaMan-spellen

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2016, 9:46 CategorieAndroid

De Japanse speluitgever Capcom heeft een video uitgebracht waarin we een eerste indruk krijgen van de MegaMan-spellen voor mobiele apparaten. Het gaat om de eerste zes delen die eerder waren uitgebracht voor de NES.

MegaMan-spellen van Capcom

Capcom heeft eerder aangekondigd dat het de eerste zes MegaMan-spellen uit de serie, die zijn uitgebracht voor de NES (Nintendo Entertainment System), zal uitbrengen voor Android en iOS. Alle zes de games zullen apart worden verkocht, waarschijnlijk voor een prijs van rond de twee euro. Daarnaast zouden de games allemaal in het eerste kwartaal van 2017 moeten verschijnen, mogelijk zelfs al in januari. Vandaag heeft de speluitgever een video uitgebracht waarin we een indruk kunnen krijgen van de MegaMan-spellen.

Helaas zijn er op moment van schrijven nog maar weinig details bekend over deze versies van de populaire MegaMan-spellen. Het is niet bekend hoe Capcom de games heeft geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Ook weten we nog niet of er bijvoorbeeld een klassieke versie meegeleverd wordt, waarin je de game kunt spelen zoals het ooit bedoeld was. Daarnaast heeft de uitgever nog geen precieze releasedatum vrijgegeven. Mocht je de games nu al willen spelen, dan kan dat al op een groot aantal andere spelcomputers, zoals Xbox of PlayStation.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.