Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Steam-favoriet Retro City Rampage DX nu verkrijgbaar op Android

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2016, 9:48 CategorieAndroid

Een populaire game van Steam is nu verkrijgbaar voor Android: Retro City Rampage DX. Het spel kost eenmalig 5,49 euro. Deze game is vergelijkbaar met de oudere versies van het populaire openwereldspel Grand Theft Auto.

Download Retro City Rampage DX

Heb je een Android-apparaat met tenminste Android 4.0.1, dan kun je vanaf nu de game Retro City Rampage DX downloaden. Dit spel kwam in 2014 uit voor Steam en is later nog naar andere platformen geport, waaronder de Nintendo 3DS en iOS. Nu is de game ook verkrijgbaar voor Android en helemaal in de vorm zoals je hem zou verwachten: in volle 8-bit, maar met een moderne manier van missiestructuur en verhaalvertelling. Je zou het spel het beste kunnen omschrijven als een retroversie van de populaire gameserie Grand Theft Auto.

In Retro City Rampage DX kun je bijna doen wat je wil. Je kunt te voet met wapens spelen, terwijl je ondertussen ook de auto’s onder de neus van hun eigenaars kunt stelen. Je doet mee met missies en krijgt zo toegang tot een hoop variatie in de gameplay. Gamers die al wat langer meegaan zullen elementen uit andere spelseries herkennen, zoals Metroid, Metal Gear en Contra. Ook zijn er cameo’s van andere gamehelden te spotten, zoals Super Meat Boy en BIT.TRIP. Het spel kost eenmalig 5,49 euro; er zijn geen digitale aankopen aanwezig.

  • Retro City Rampage DX
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.