Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Super Mario Run is 40 miljoen keer gedownload in 4 dagen

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2016, 9:36 CategorieGaming

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de game Super Mario Run veertig miljoen keer gedownload is in de eerste vier dagen van beschikbaarheid. Dat heeft de Japanse spellenmaker bevestigd in een tweet op het sociale netwerk Twitter.

Super Mario Run is 40 miljoen keer gedownload

De iOS-game Super Mario Run is in de eerste vier dagen van beschikbaarheid veertig miljoen keer gedownload. Dat maakt Nintendo bekend in een tweet op het sociale netwerk Twitter. Daarmee is het Mario-spel één van de snelste apps die in zo’n korte tijd zoveel downloads op zijn naam gezet heeft — en dat is het nog niet eens gelanceerd op Android. Hoewel Nintendo verder geen omzetcijfers naar buiten heeft gebracht, staat de game al wel dagenlang bovenaan de lijst met games die het meeste verdienen in de App Store van platformhouder Apple.

Dat betekent dat Super Mario Run waarschijnlijk zo’n twee tot vijf miljoen dollar per dag opbrengt, alleen al in de Verenigde Staten. Nintendo verdient dat geld door het spel aanvankelijk gratis aan te bieden. Na het spelen van de eerste vier levels, kunnen spelers ervoor kiezen eenmalig 9,99 euro te betalen voor de rest van het spel. En hoewel er geen nieuwe levels aan zullen komen, is er onlangs nog wel een nieuwe modus toegevoegd. Wat er later nog zal worden toegevoegd aan het Mario-spel, heeft Nintendo helaas niet naar buiten gebracht.

Wil je meer lezen over Super Mario Run? Lees dan ons uitgebreide artikel vol met tips eens door.

  • Super Mario Run
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.