Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Super Mario Run moet eerste maand 71 miljoen dollar gaan opleveren’

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2016, 9:34 CategorieGaming

Er zijn voorspellingen gedaan over het succes van de aankomende game Super Mario Run. Het spel moet in de eerste maand 71 miljoen dollar opleveren. Daarnaast zou het spel twee keer zo vaak gedownload moeten worden dan die andere megahit van Nintendo, Pokémon GO.

71 miljoen dollar van Super Mario Run – voorspelling

Onderzoeksbureau Sensor Tower heeft voorspellingen gedaan over het succes van de aankomende game Super Mario Run, dat op 15 december voor iOS zal verschijnen. Zo zou de game in de eerste maand meer dan 71 miljoen dollar (67 miljoen euro) moeten opleveren, denkt het bureau. In vergelijking met Pokémon GO, één van de meest succesvolle mobiele applicaties van dit moment, is dat nog maar de helft van het bedrag dat in de eerste maand verdiend is aan de game. Pokémon GO bracht namelijk 143 miljoen dollar (135 miljoen euro) op.

Ook is dat nog steeds minder dan Clash Royale, een andere, zeer succesvolle mobiele game van dit moment. Desondanks zou Super Mario Run toch een groot succes worden, aangezien het aantal downloads een verdubbeling zou moeten zijn in vergelijking met het eerdergenoemde Pokémon GO. Wanneer de game later deze maand te downloaden zal zijn voor iOS (later voor Android), dan zal het spel gratis te downloaden zijn. Wil je echter toegang krijgen tot het volledige spel, dan dien je daar eenmalig 9,99 euro voor te betalen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.