Super Mario Run nu te downloaden voor iPhone en iPad

15 december 2016 1 Minuut 2 Reacties
super-mario-run

Nintendo heeft op donderdag de game Super Mario Run uitgebracht voor iPhone en iPad. De game is gratis te downloaden voor iedereen. Wil je echter toegang krijgen tot het complete spel, dan dien je eenmalig 9,99 euro te betalen.

Nu te downloaden: Super Mario Run

Nintendo heeft donderdag de game Super Mario Run uitgebracht in de App Store. Iedereen met een iPhone of iPad die tenminste op iOS 8.0 draait kan de game nu gratis downloaden en uitproberen. Wil je echter toegang krijgen tot de complete game en alles dat die aan te bieden heeft, dan dien je eenmalig 9,99 euro te betalen. Mocht je in het verleden al Mario-games hebben gespeeld, dan voel je je waarschijnlijk meteen thuis. Mario rent weliswaar automatisch, maar je moet nog altijd springen, vijanden verslaan en de muntjes verzamelen.

Zodoende loods je Super Mario door de levels heen die het spel aan te bieden heeft. Het uiteindelijke doel is – hoe kan het ook anders – het redden Prinses Peach en het verslaan van Bowser, zoals dat ooit in de jaren tachtig werd geïntroduceerd. Spelers krijgen toegang tot in totaal 24 levels, verspreid over zes werelden. Ook zijn er drie gameplaymodi aanwezig en dien je te allen tijde verbonden te zijn met het internet. Je kunt dit spel dus niet offline spelen. Later zal het spel ook verschijnen voor Android, maar dat kan helaas nog even duren

Super Mario Run

Reacties (2)