Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Super Mario Run ontvangt modus voor vriendschappelijke wedstrijden

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2016, 10:10 CategorieApplicaties

Nintendo heeft een update uitgebracht voor het spel Super Mario Run, die een nieuwe modus voor vriendschappelijke wedstrijden toevoegt. In deze mode is het mogelijk het tegen elkaar op te nemen, zonder dat er iets op het spel staat.

Download de update voor Super Mario Run

Het spel Super Mario Run heeft vandaag een nieuwe modus gekregen. In deze modus is het mogelijk het op een vriendschappelijke wijze op te nemen tegen je vrienden, zonder dat er iets op het spel staat. Om hieraan mee te doen, hoef je dus niet van tevoren Rally Tickets in te leveren, die je vervolgens kunt kwijtraken. Het draait dus allemaal om het plezier van het spel in deze nieuwe modus. Uiteraard dien je wel wat vrienden te hebben geregistreerd in je vriendenlijst, maar dat is zo gebeurd aangezien veel mensen ook hun codes online delen.

super-mario-run-friendly-run

Heb je nog niet betaald voor de game, dan kun je de modus wel spelen. Maar dan slechts één keer per dag. Betaal je 9,99 euro en heb je wereld één uitgespeeld, dan kun je drie keer per dag spelen. Na het klaren van wereld twee kan het al vijf keer per dag. Wanneer je deze modus speelt kun je dus niets verliezen, maar je kunt er ook niet in winnen. Daarom kun je de mode dus het beste beschouwen als een soort oefenmodus, waarin je de lastige sprongen onder de knie kunt krijgen. De update wordt nu naar iedereen uitgerold.

Wil je meer lezen over Super Mario Run? Lees dan ons uitgebreide artikel vol met tips eens door.

  • Super Mario Run
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.