Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Super Mario Run werkt niet zonder actieve internetverbinding

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2016, 12:53 CategorieApplicaties

Nintendo heeft in een interview bekendgemaakt dat de game Super Mario Run niet zonder een actieve internetverbinding te spelen zal zijn. Dat houdt in dat je het spel niet kunt spelen wanneer je geen toegang hebt tot het internet.

Super Mario Run vereist internetverbinding

Super Mario Run zal op 15 december gelanceerd worden. En wanneer het zo ver is, dan dien je te allen tijde toegang te hebben tot het internet, maakt Nintendo bekend in een interview met Mashable. Zit je in de metro en heb je geen verbinding? Dan kun je dus niet spelen. De legendarische gameontwikkelaar Shigeru Miyamoto, de bedenker van Super Mario, geeft in het interview aan dat Nintendo hiervoor gekozen heeft om piraterij van de titel tegen te gaan. De game is gratis te downloaden, maar kost eenmalig 9,99 euro voor de complete versie.

For us, we view our software as being a very important asset. And also for consumers who are purchasing the game, we want to make sure that we’re able to offer it to them in a way that the software is secure […] We wanted to be able to leverage that network connection with all three of the [game] modes to keep all of the modes functioning together and offering the game in a way that keeps the software secure.

Toen gevraagd werd of ‘secure’ refereert aan risico op piraterij, gaf de ontwikkelaar aan dat dit correct is. Nintendo heeft nog overwogen om de singleplayer van de game offline beschikbaar te maken, maar dat zou voor problemen hebben gezorgd in combinatie met andere gamemodi. Eerder op vrijdag kwam nog naar buiten dat Super Mario Run veel geld moet gaan opleveren in de eerste maand.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.