Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Surface Pro 5 krijgt Intel Kaby Lake-processor’

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2016, 13:09 CategorieMicrosoft

Volgens de laatste geruchten zou de Microsoft Surface Pro 5 worden uitgerust met Intel Kaby Lake-processors en tot 512GB aan SSD-opslagruimte.

Surface Pro 5 krijgt meer kracht

De Surface Pro 4 is al een krachtige tablet die met maximum 16GB aan werkgeheugen en 256GB aan opslagruimte kan worden uitgerust. Volgens enkele geruchten maakt Microsoft plannen om de opvolger, de Surface Pro 5, van aanzienlijk meer rekenkracht en SSD-opslagruimte te voorzien.

De tablet zou worden uitgerust met Intel Kaby Lake-processors, die zouden een aanzienlijke verbetering kunnen betekenen op vlak van performantie en energieverbruik. Microsoft zou ook van plan zijn om de tablet uit te rusten met USB-C-poorten en Thunderbolt 3-poorten.

Surface Pen krijgt ook een upgrade

De Surface Pen zou ook een upgrade krijgen en draadloos opladen gaan ondersteunen in combinatie met een magnetisch docking station. Theoretisch gezien is het ook mogelijk dat de tablet 4K gaat ondersteunen, aangezien de processor dat aankan, al lijkt het wel onwaarschijnlijk dat Microsoft die stap al maakt. Die geruchten doen wel al langer de ronde.

Het apparaat wordt verwacht in de lente van volgend jaar – samen met Windows 10 Redstone 3. De Surface Pro 4 kreeg alvast een zeer goede score in onze review. Ondermeer de bijhorende type-cover en Surface Pen maken van de tablet een echte topper.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.