Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey haalt laatste digitale aankopen uit applicatie

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2016, 9:27 CategorieAndroid

SwiftKey heeft besloten om de laatste digitale aankopen uit de applicatie te halen, waardoor het toetsenbord nu in z’n geheel gratis is. De laatste digitale aankopen in de app waren de verschillende thema’s en ook die zijn nu gratis te gebruiken.

SwiftKey nu helemaal gratis

SwiftKey, de toetsenbordapplicatie die in handen is van Microsoft, heeft bekendgemaakt dat er geen digitale aankopen meer aanwezig zijn binnen de app. De applicatie is nu helemaal gratis te gebruiken door iedereen die besluit de app op Android of iOS te downloaden. Voorheen vroeg het team achter de app geld voor het downloaden van verschillende thema’s, waarmee je het toetsenbord op je smartphone of tablet kunt personaliseren. Er is onlangs nog veel meer veranderd aan de app. Zo werkt die nu met een neuraal netwerk, bijvoorbeeld.

En dat is ook meteen waar Microsoft van plan is om geld mee te verdienen. Het team achter de app doet namelijk ook onderzoek naar dat neurale netwerk, evenals kunstmatige intelligentie en machine learning, en biedt een software development kit (sdk) aan voor andere bedrijven. Die kunnen zodoende onderdelen van het toetsenbord implementeren in hun eigen producten, zodat die er geen onderzoek naar hoeven te doen. Helaas is het op dit moment niet helemaal duidelijk of het om een tijdelijke promotie gaat of de app voor altijd gratis is.

  • SwiftKey
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.