Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet met Android 6.0 Marshmallow van LG gelekt: de LG X760

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2016, 9:19 CategorieAndroid

Er is een onaangekondigde tablet van LG gelekt: de LG X760. Deze tablet beschikt in elk geval over Android 6.0 Marshmallow. Het apparaat is te zien in de database van het  Amerikaanse orgaan dat de wifi-certificatie verschaft.

LG X760: Android-tablet met Marshmallow

Er is een onaangekondigde tablet van LG gelekt. De tablet heeft de modelnummers LG X760 en X760E meegekregen. Het apparaat is te zien in de database van het  Amerikaanse orgaan dat de wifi-certificatie verschaft. De fabrikant zelf heeft nog niets over de tablet naar buiten gebracht, waardoor de details momenteel ontzettend schaars zijn. Wel weten we dat de X760 wordt voorzien van Android 6.0 Marshmallow en dus nog niet de meest recente versie van het Android-besturingssysteem, zoals Android 7.0 Nougat of Android 7.1.

Daarnaast is bekend dat de apparaten ondersteuning aanbieden voor dualband 2,4GHz en 5GHz 802.11 a/b/g/n/ac wifi. Mogelijk hebben we hier te maken met een nieuwe 10,1″-tablet van LG, die wat wegheeft van de onlangs in Amerika gelanceerde LG G Pad X II 10.1 LTE. Die tablet beschikt over een octacore-processor en is voorzien van een ingebouwde kickstand, waardoor je het apparaat rechtop kunt neerzetten. Zodoende is het bekijken van een film of serie in de trein een mogelijkheid, zonder dat je daarvoor contact de tablet hoeft vast te houden.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.