Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet JDTab J01 krijgt Harman Kardon-geluidstechnologie aan boord

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2016, 23:08 CategorieAndroid

In China is informatie uitgelekt over een nieuwe tablet die met Harman Kardon-geluidstechnologie wordt toegerust. De JDTab J01 is 7,9 inch groot. De tablet zal waarschijnlijk op Android lopen. De hardware lijkt prima in orde te zijn.

Meizu

Het is echter de vraag of deze tablet buiten de Chinese grenzen zal worden verkocht. Als dat zo is, lijkt er sprake te zijn van een aantrekkelijk product, hoewel we de Androidversie nog niet weten. Het ontwerp van de hardware is echter gemaakt door Meizu, een Chinees merk dat bekend is van vele aantrekkelijke producten, en de uitstraling van de tablet is dan ook in één woord te vatten: premium.

Jingdong

De JDTab – wat staat voor Jingdong – wordt feitelijk gebouwd door Foxconn. De tablet gaat gehuld in een unibody van aluminium. Hij is in twee kleuren te krijgen, zilver of goud. De tablet is net geen 7 millimeter dun en weegt 370 gram.

MediaTek

Het scherm is 7,9 inch groot en heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels. De MediaTek MT8173-proessor drijft deze tablet aan. De vier processorkernen zijn geklokt op 2Ghz. 4GB ram ondersteunt de processor bij zijn werk, plus de PowerVR GX6250 gpu voor het grafische werk.

Prijs

De 6000 mAh-batterij in deze tablet wordt opgeladen en gesynchroniseerd met een usb type-c poort en wordt in China iets onder de tweehonderd euro geprijsd.

Zoals gezegd is het allerminst zeker dat deze tablet officieel deze kant op komt, maar misschien is hij straks via Chinese importwebwinkels wel te bestellen.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.