Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telegram laat gebruikers belangrijke gesprekken bovenaan vastzetten

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2016, 9:36 CategorieAndroid

De populaire berichtendienst Telegram heeft op donderdag een update gekregen, waardoor gebruikers nu belangrijke gesprekken kunnen vastzetten bovenaan het scherm. Zo weet je zeker dat je nooit een bericht zult missen van de belangrijkste mensen.

Download de update voor Telegram

De populaire berichtendienst Telegram heeft donderdag een update gekregen. Gebruikers van de dienst zijn voortaan in staat belangrijke gesprekken bovenaan het scherm vast te zetten, zodat je nooit meer een bericht hoeft te missen. Je kunt zo’n gesprek vastzetten door de chat even ingedrukt te houden (op Android) of door naar links te vegen (op iOS). Je kunt tot vijf chats pinnen. Daarnaast is er nu een IFTTT-integratie aanwezig, waardoor je toegang krijgt tot meer dan 360 andere diensten binnen de app, zoals cloudopslagdiensten en de lampen.

Gebruikers kunnen in elk gesprek de bot uitnodigen door @ifttt aan te spreken. De connectie werkt twee kanten op: je kunt diensten en apparaten aansturen vanuit de app, maar kan ook notificaties van die producten krijgen wanneer er iets gebeurt dat het melden waard is. Android-gebruikers krijgen toegang tot een aantal andere functies, zoals het kunnen roteren van de foto’s, het bekijken van video’s op YouTube en Vimeo in picture-in-picture-modus en het kunnen doorsturen van content vanuit groepen en je cloud naar de Secret Chats.

  • Telegram
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.