Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Walking Dead – A New Frontier vanaf vandaag beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2016, 9:59 CategorieAndroid

Vanaf vandaag kunnen gamers en liefhebbers van de games van Telltale Games het derde seizoen van The Walking Dead verwachten voor Android en iOS. De gameserie heeft de subtitel A New Frontier meegekregen.

The Walking Dead: The Telltale Series – A New Frontier

Vandaag is de dag dat liefhebbers van de gameserie The Walking Dead de start het derde seizoen mogen verwachten. De serie heeft de subtitel A New Frontier meegekregen en biedt nieuwe verhaallijnen aan voor een bekend personage uit de serie. Daarnaast zal er niet één aflevering, maar zullen er direct twee afleveringen te downloaden zijn vandaag, waarschijnlijk pas in de avond. De afleveringen heten Episode One: ‘Ties That Bind’ Part I en Episode Two: ‘Ties That Bind’ Part II. Ze zijn los te koop, maar ook al pakket met een seizoenspas.

Naast een bekend personage, zal er ook een nieuwe personage worden geïntroduceerd, genaamd Javier. De man is op zoek naar zijn familie en onderweg ontmoet hij een jonge vrouw die haar eigen tragische verhaal heeft. Uiteraard is dit Clementine en samen gaan jullie op pad en maken jullie de keuzes die verstandig lijken — ook al kan dat nog wel eens de laatste keuze zijn die je maakt. Net zoals de andere games van Telltale Games zal ook The New Frontier gespeeld worden als een interactief drama, die keuzes meeneemt uit seizoen één en twee.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.