Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter laat gebruikers Moments nu ook maken op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2016, 8:31 CategorieAndroid

Twitter laat gebruikers voortaan de Moments ook maken op hun smartphone of tablet. Dat maakt het sociale netwerk donderdag bekend. Eerder kwam de functie al naar iedereen toe, maar was toen alleen beschikbaar via de website van het netwerk.

Moments maken op Android en iOS

Twitter heeft bekendgemaakt dat het voortaan voor iedereen met de Twitter-app op Android en iOS mogelijk is de Moments ook op smartphones en tablets te maken. Voorheen opende het sociale netwerk de functie al voor iedereen, nadat die eerder alleen voor beroemdheden en online influencers beschikbaar was. De speciale Twitter-moment konden toen alleen via de website gemaakt worden en nog niet via de applicaties die beschikbaar zijn voor Android en iOS. Daar is nu dus verandering in gekomen, maakt het netwerk bekend.

Twitter heeft – hoe kan het ook anders – in Moments laten zien hoe je precies je eigen Twitter-momenten kunt verzamelen en presenteren aan je volgers. Dat kun je doen door naar de serie gifjes (bewegende afbeeldingen) hierboven te kijken. Het komt erop neer dat je een tweet opzoekt die je graag toevoegt aan de presentatie en tapt op de pijl die naar beneden wijst. Daar geef je aan de tweet aan de collectie toe te willen voegen en klaar is Kees. Dat doe je voor alle tweets die je graag in de verzameling kwijt wil. De update wordt nu uitgerold.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.