Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter lanceert 360-graden-videostreaming op Periscope

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2016, 9:20 CategorieApplicaties

Twitter heeft bekendgemaakt dat een kleine club gebruikers voortaan ook video’s in 360 graden kunnen uploaden. Wel is het zo dat iedereen die gebruikmaakt van het sociale medium de 360-graden-video’s kan bekijken.

360-graden-video’s op Twitter

Twitter heeft laten weten dat het nu mogelijk is 360-graden-video’s te uploaden naar het sociale netwerk. De feature is per direct beschikbaar, maar helaas alleen voor een kleine club gebruikers. Alleen deze club kan video’s in 360 graden uploaden, terwijl de rest van de gebruikers de video’s kunnen bekijken. Hieronder zie je hoe dat werkt. Wanneer je nu achter de pc zit, dan is het mogelijk om met een muisaanwijzer op de video te klikken en het beeld te slepen naar het focuspunt dat jij wil zien. Dat werkt behoorlijk standaard, gelukkig.

Wanneer je nu op een mobiel apparaat aan het lezen bent, dan is het mogelijk om de video te draaien met je vinger of door je toestel rond te draaien. De kwaliteit van de stream is wellicht niet hoogstaand — maar eerlijk gezegd geldt dat voor de meeste 360-graden-video’s van dit moment. Periscope heeft helaas niet bekendgemaakt wanneer alle Twitteraars toegang krijgen tot de nieuwe functionaliteit. Maar vroeg of laat wordt de feature voor iedereen uitgerold. Niet heel lang geleden introduceerde Facebook ook al ondersteuning voor 360-graden-video’s.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.