Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Twitter wil gebruikers vroeg of laat tweets laten aanpassen’

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2016, 9:43 CategorieApplicaties

De ceo van Twitter, Jack Dorsey, heeft laten weten dat het bedrijf ervoor wil zorgen dat tweets aanpasbaar worden, en dat het ingewikkeld is. Het is vooralsnog niet duidelijk wanneer de berichten op Twitter te bewerken zijn.

Tweets aanpassen op Twitter

De ceo van het sociale medium Twitter, Jack Dorsey, heeft op donderdagavond aan zijn volgers gevraagd welke features zij graag toegevoegd zien worden aan het medium. Daar kwamen uiteraard een hoop antwoorden op — antwoorden waar Twitter vaak niets mee te maken heeft. Maar er waren ook antwoorden waar de beste man wel wat mee kon. Veel twitteraars willen namelijk de mogelijkheid krijgen hun tweets aan te passen nadat ze al zijn geplaatst. Op Facebook kun je je posts al aanpassen na het plaatsen, waarna er een ‘Bewerk’-tag bij staat.

Dorsey wil er zeker voor zorgen dat het mogelijk wordt tweets aan te passen. Maar hij geeft ook direct aan dat het een ingewikkeld proces is, waar je met veel dingen rekening moet houden. Kun je de berichten alleen kort na publicatie aanpassen, voor het verwijderen van spelfouten of typo’s? Of moet je het bericht altijd kunnen aanpassen wanneer je van mening veranderd bent? En wat betekent dat voor de mensen die je hebben geretweet? De bewerkoptie komt er dus wellicht aan, maar het kan nog een tijdje duren voordat die wordt geïntroduceerd.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.