Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Pokémon GO lost problemen met trilfunctie op

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2016, 9:39 CategorieAndroid

Ontwikkelaar Niantic heeft een kleine update uitgebracht voor Pokémon GO, die een probleem met de trilfunctie moet gaan oplossen voor Pokémon Trainers. Ook mag je nog wat tweaks aan de gameplay van het populaire spel verwachten.

Download de update voor Pokémon GO

Het team van Niantic brengt vaak een aantal updates per maand uit voor het spel Pokémon GO, omdat er nogal wat te tweaken valt op het gebied van gameplay. Ook qua code kan er soms nog het één en ander beter en de nieuwe update voor het populaire augmentedreality-spel staat dan ook vooral in het teken van bugfixes en prestatieverbeteringen. Zo was er een probleem met de trilfunctie binnen de game — en die waren er al een flinke tijd. Deze update voor het spel moet die problemen eindelijk gaan oplossen voor alle Pokémon Trainers.

Daarnaast staat er in de changelog te lezen dat Niantic heeft gewerkt aan het verbeteren van de teksten in de game. Aangezien het een Pokémon-spel is, zijn er nogal wat namen en andere teksten te vinden, waardoor het niet vreemd is als er daadwerkelijk een typfout te vinden is. Bovendien zou het dag- en nachtsysteem nu iets beter moeten werken dan voorheen. De problemen rondom het correct weergeven van de tijd van de dag moeten nu ook verleden tijd zijn. De update wordt nu langzaamaan uitgerold naar iedereen die de game speelt.

  • Pokémon Go
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.