Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vine verdwijnt niet uit app stores, gaat verder als Vine Camera

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2016, 8:46 CategorieAndroid

Vine heeft aangekondigd dat de videoapplicatie niet uit de verschillende app stores zal verdwijnen, maar als Vine Camera wordt gelanceerd. Het zal gaan om een soort herlancering voor de app zoals we hem kennen, maar dan wel in een afgeslankte vorm.

Vine Camera verschijnt in januari

Twitter en Vine hebben laten weten dat Vine niet zal verdwijnen uit de verschillende appwinkels. Eerder leek het daar wel op, maar nu maken de teams achter de netwerken bekend dat de videoapplicatie in januari opnieuw zal worden gelanceerd als Vine Camera. Gebruikers van deze camera-app zullen nog altijd video’s kunnen opnemen van 6,5 seconden. Echter, je zult die video’s niet meer kunnen opslaan op het Vine-netwerk, maar zult ze direct kunnen delen op Twitter. Of je kunt ze opslaan op het interne geheugen van je tablet of smartphone.

In de FAQ van Twitter staat te lezen dat Vine-gebruikers niet meer in staat zullen zijn Vine-video’s te plaatsen op het Vine-netwerk. Dat netwerk, inclusief de actieve gemeenschap, zal namelijk wel verdwijnen. Twitter meldt verder dat het bedrijf er alles aan zal doen de populaire Vine-videomakers over te laten stappen op Twitter, zodat je hen alsnog kunt volgen. Ook zouden er nieuwe features aankomen, maar daarover heeft het sociale netwerk nog niets gezegd. De gemaakte video’s blijven wel beschikbaar op de website van Vine.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.