Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘WhatsApp laat je binnenkort berichten en media terughalen’

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2016, 9:04 CategorieAndroid

WhatsApp werkt momenteel mogelijk aan een functie waarmee je verzonden berichten en foto’s of video’s kunt terughalen. Wanneer de update, die deze functionaliteit zou moeten toevoegen, zou verschijnen, is helaas niet bekend.

Berichten terughalen op WhatsApp

Er komt mogelijk een update aan voor de populaire berichtendienst WhatsApp, die gebruikers in staat stelt verzonden berichten of foto’s en video’s terug te halen. Dat blijkt uit een bètaversie van de dienst, die nu circuleert in het bètacircuit. Mensen zouden hun berichten kunnen verwijderen en doen alsof ze nooit waren verstuurd, maar alleen wanneer de ontvanger die berichten nog niet ontvangen zouden hebben. Op dit moment kunnen gebruikers hun berichten al verwijderen, maar alleen lokaal — aan de andere kant blijven die berichten staan.

Ook zou WhatsApp werken aan de mogelijkheid berichten aan te passen nadat ze zijn verzonden. Andere grote berichtendiensten, zoals Telegram of Skype, bieden gebruikers die optie al aan en dat voorkomt een hoop extra berichten die worden verstuurd. Maak je een typfout? Dan kun je die verbeteren, waarna er in beeld staat dat het bericht in kwestie is aangepast. De ontvanger kan niet precies zien wát er is aangepast. Wanneer de update voor de stabiele versie van de populaire berichtendienst verschijnt met deze optie, is helaas niet bekend.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.