Yellowbag lanceert kortingsplatform op web, Android en iOS

01 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
yellowbag

Yellowbag heeft een kortingsplatform geopend op het web, Android en iOS, waar mensen een hoop verzamelde kortingen op kunnen terugvinden. Je kunt hiervoor de bestaande app updaten of hem nu downloaden uit Google Play of de App Store.

Kortingsplatform van Yellowbag

Yellowbag, bekend van een app die voor consumenten koopjes in de gaten houdt, heeft zijn diensten uitgebreid en een heus kortingsplatform gelanceerd op het web, Android en iOS. Alle kortingen bij webshops – waaronder Bol.com, Zalando, Coolblue en Wehkamp – worden door het bedrijf verzameld en vindbaar gemaakt. Gebruikers kunnen kortingen zoeken op product, merk, webshop en categorie. Daarnaast wordt elk uur een nieuwe pricedrop uitgelicht en kunnen gebruikers inspiratie op doen bij het tabblad ‘ontdek’. De app is nu te downloaden.

Yellowbag is niet nieuw in de techwereld; in 2015 lanceerde het een online kortingsapp waarin je een seintje krijgt als er een product, dat je graag wil hebben, in prijs was gedaald. Afgelopen jaar kreeg het Yellowbag-team steeds meer inzicht in het aantal pricedrops. Daarom presenteert het team achter de applicatie nu de nieuwe versie waarin het niet alleen een seintje geeft wanneer jouw opgeslagen favoriete product is gedaald, maar ook inzicht geeft in de enorme database van kortingen. De applicatie is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Yellowbag

Reacties (0)