Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer kondigt Acer Chromebook Spin 11 (R751T) aan

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2017, 10:49 CategorieChrome OS

Acer heeft een nieuwe Chromebook aangekondigd, genaamd de Acer Chromebook Spin 11. Het apparaat draait op het lichte Chrome OS. Het apparaat ondersteunt een stylus en is in vier verschillende standen in gebruik te nemen.

Acer Chromebook Spin 11 aangekondigd

Acer heeft de Acer Chromebook Spin 11 aangekondigd. Deze Chromebook is ontworpen voor studenten en scholieren en biedt ondersteuning aan voor een stylus. Ook is het apparaat in vier standen te gebruiken.

  • Tentmodus – ideaal voor omgevingen waar de ruimte beperkt is (zoals inklapbare tafels in de bus of kleine bureaus in de klas). Deze modus is handig voor het weergeven van videocontent en biedt een stevige basis voor touchscreen interacties met apps en webpagina’s.
  • Tabletmodus – de meest geschikte modus voor mobiel gebruik. De dunne body vouwt over zichzelf heen en vormt zo een lichte en eenvoudig vast te houden unit – perfect om door te geven tijdens groepsactiviteiten, excursies en buitenlessen. Deze modus is ook perfect voor kunst- en designprojecten met de Wacom stylus. Een tweede Acer HD wide view webcam boven het toetsenbord biedt de gebruiker de mogelijkheid om foto’s en video’s te maken op dezelfde manier als met een tablet
  • Weergavemodus – ideaal voor de weergave van interactieve instructievideo’s tijdens de les waarbij praktische toepassing vereist is – zoals recepten uit een kookboek in een huishoudles – of voor apps waarbij weinig interactie met het touchscreen nodig is.
  • Laptopmodus – traditionele laptopmodus voor typen en interactie met apps via een volledig toetsenbord.

Bovendien is het touchscreen van de Chromebook Spin 11 (R751T) beschermd door Antimicrobial Corning Gorilla Glass 3, waarbij de antimicrobial eigenschappen mogelijk worden gemaakt door ingebed ionisch zilver.

De Chromebook maakt gebruik van het Chrome-besturingssysteem. Bovendien is de Chromebook voorzien van een 11,6-inch HD IPS-beeldscherm en een Intel Celeron quadcore-processor N3450 of een Intel Celeron dualcore-processor N3350, afhankelijk van het model. Er is 4 GB/8 GB-werkgeheugen aanwezig en 32 GB/64 GB opslag op basis van eMMC-flashgeheugen. Draadloze verbinding werkt via 2X2 MIMO 802.11ac wifi en bluetooth 4.2, terwijl bekabelde verbinding beschikbaar is via twee usb-type-c-poorten (usb 3.1 gen 1 – tot datatransfer van 5 Gbps, DisplayPort via usb-c en usb-opladen), twee type-a usb 3.0-poorten en een micro-sd-kaartlezer.

De Chromebook Spin 11 (R751T) weegt 1,4 kg en is 296 bij 206 bij 20.5 mm. Bovendien heeft de Chromebook een batterijduur van maximaal tien uur.

  • Delen:
Acer Chromebook Spin 11 (R751T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.