Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Liquid Jade Primo wordt niet voorzien van Anniversary Update

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2017, 16:20 CategorieWindows

Acer heeft laten weten dat de Acer Liquid Jade Primo niet zal worden voorzien van de Anniversary Update van Windows 10. De software-update zou ervoor zorgen dat het besturingssysteem minder stabiel wordt op het apparaat.

Geen Anniversary Update voor Acer Liquid Jade Primo

Begin vorig jaar bracht Acer een nieuwe phablet uit waar Windows 10 op draait. En net zoals zo veel apparaten met Windows 10, is er een update beschikbaar die een groot aantal functies toevoegt aan het systeem, genaamd de Anniversary Update. Die update is inmiddels breed beschikbaar, ook voor apparaten die draaien op Windows 10 Mobile. Maar de Liquid Jade Primo van de fabrikant zal die update niet gaan ontvangen, maakt het bedrijf zaterdag bekend. De software zou namelijk niet stabiel genoeg zijn voor de phablet.

Dit is wat een vertegenwoordiger van Acer heeft gezegd.

Unfortunately, the Anniversary Update for the Acer Liquid Jade Primo leads to instability of the OS. The current version is technically flawless and resilient, so we have decided after thorough consideration to refrain from an update.

De huidige versie van Windows 10 werkt dus nog goed op de Liquid Jade Primo en daarom zal er geen grote update voor verschijnen, is wat de fabrikant laat weten. Dat is best opmerkelijk, aangezien de Anniversary Update ook een hoop bugfixes en prestatieverbeteringen met zich meebrengt. De verwachting is ook dat de Creators Update niet naar de Acer Liquid Jade Primo zal komen.

  • Delen:
Acer Liquid Jade Primo
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.