Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Alcatel neemt 5 smartphones mee naar MWC 2017’

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2017, 9:12 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan neemt fabrikant Alcatel maar liefst vijf smartphones mee naar Mobile World Congress 2017. Het is niet bekend hoeveel phablets er dan worden aangekondigd door het bedrijf.

Vijf smartphones van Alcatel tijdens MWC – gerucht

Het ziet er naar uit dat fabrikant Alcatel dit jaar vijf smartphones gaan meenemen naar Mobile World Congress (MWC) 2017. Helaas is momenteel niet bekend wat voor soort smartphones dit gaan worden en kunnen we dus ook nog niet met zekerheid melden dat er phablets worden aangekondigd. Maar omdat het Franse bedrijf in het verleden al phablets heeft uitgebracht, waaronder de Idol 4S met virtualreality-bril, lijkt de kans groot dat er nieuwe smartphones gepresenteerd gaan worden die een scherm groter dan 5,5-inch zullen hebben.

Eén van de smartphones zou zelfs een modulair design gaan krijgen, aldus dezelfde geruchtenmakers. Waarom Alcatel voor een dergelijke concept zou willen gaan, is niet duidelijk. Grotere fabrikanten, zoals LG, hebben zich al gebrand aan het concept en zullen later dit jaar geen nieuwe versies op de markt uitbrengen. Maar wie weet lukt het de Franse fabrikant wel door modulaire smartphones van een aantrekkelijke prijs te voorzien. Maar dan moeten de verschillende modules natuurlijk ook niet een al te hoge prijs gaan meekrijgen…

  • Delen:
Alcatel Idol 4S
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.